Sos picant

de DIANA B in Sosuri, 28 Oct 2011 | 3199 vizualizari

 

Sau...pishcaciune.
Am primit "Click pofta buna" (bun numarul de luna aceasta ), am rasfoit , am gasit , am facut . Moamaaaaaaaaaaaaaaaa , ce pishcaciune a iesiiit , si mult , mult (cre'ca-mi mai trebuie ori inca o camara , sau inca o magazie)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 300 g ardei iuti verzi
  • 300 g usturoi
  • 250 g sare bucatarie
  • 50 g cimbru uscat (de pe piata , nu din plic)
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant:

Se spala si se curata rosiile si ardeii de codite , la fel si usturoiul , doar ca-n ordine inversa . Se dau prin masina de tocat in urmatoarea ordine(nu stiu de ce) : usturoiul , ardeii , rosiile . Se amesteca binisor , se adauga sarea si cimbrul si totul se lasa la macerat ptr 24 de ore .


Se pregatesc borcanele prin sterilizare , se umplu cu pishcaciunea , se adauga o pelicula de ulei incins si se pun capacele . Se dau la loc racoros .


Acest sos nu se fierbe si se poate adauga la orice mancare nu doar la prepararea fripturii . Din cantitatile prezentate , au iesit 11 borcane/310 g . Am si folosit aseara la o ciorbita de porc , mmmmmmm , CRIMA .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

29.10.2011, 17:54

grozava

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:37

Da ce pishcaciune ai plans...te-ai vaitat? Te-a usturat? am si eu o pischaciune de gen la rece...dar eu nu ma ating de ea

kamy 1

02.11.2011, 19:41

da mai da si la altii daca ai asa mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salsa picanta cu legume