Pui cu sos picant

de farfuriavesela in Pui, 3 Apr 2014 | 4245 vizualizari

 

Nu aveti prea mult timp la dispozitie, dar prietenii s-au anuntat? Puiul asta cu sos picant este delicios si se prepara foarte repede. Combinatia crocanta si picanta de la suprafata cu fragezimea suculenta din interiorul ciocanelelor, face din acest preparat un adevarat succes.

Urmariti filmul nostru pentru a vedea modul de preparare!!!
http://youtu.be/v32k_0mz7LE

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie
  • 2 fire de usturoi verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 70 gr rosii (eu am congelate)
  • 50 gr ardei gras
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • cimbru,
  • tarhon,
  • rozmarin,
  • boia de ardei iute
  • putin ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos picant:

Dupa cum va spuneam aceasta reteta este una foarte rapida, asa ca robotul de bucatarie ne va fi de mare ajutor pentru ca toate ingredientele, in afara de ciocanele, le mixam pana devin o pasta.

Punem aceasta pasta peste ciocanelele noastre, le amestecam bine si asta e tot. Le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei, restul de sos care ne-a ramas in castron il diluam putin si il punem printre bucatile de pui.

Mai pun putin ulei peste ciocanele, sa nu iasa uscate si ...in cuptor cu ele!, la foc nu prea mare, sa nu se arda nici sosul, nici ciocanelele.
La jumatatea timpului de coacere le intoarcem si gata!!

Pregatim alaturi  un piure de cartofi cu morcovi si o salata verde.

Prietenii suna la usa, berea e la rece, va fi o seara perfecta!! Pofta buna si multa veselie!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos ca la Buzau