Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de Valyvalentyna in Pui, 17 Mar 2015 | 4388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 1 kg pulpe de pui,
  • 4 linguri de bulion,
  • 1 ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • foi de dafin,
  • cimbru,
  • 5 linguri de ulei de masline,
  • 5 catei de usturoi,
  • 100 ml apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Spalam pulpele, le curatam {le taiem} si le crestam. Punem inrt- un vas mai mare apa cu bulionul, sarea, piperul, usturoiul {pisat}, punem pulpele in acest amestec {le amestecam bine} si le lasam pina pregatim cartofi.

Cartofii ii curatam , spalam si ii taiem in patru, ungem tava cu unt si rasturnam cartofii si pulpele cu tot cu sosul in care au stat. Amestecam totul cu mare grija, mai presaram putina sare, piper si ceapa taiata solzisori, frunzele de dafin si cimbrul le punem pe deasupra. Punem apa cit sa le acopere si in timpul coaceri pulpele se mai intorc pt. a nu se arde.

Cand apa a scazut {mai la sfirsit} adaugam cele 5 linguri de ulei pt. a se rumeni frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui gustos (fara prajeli)