Sos pentru diferite Fripturi

de Valyvalentyna in Sosuri, 20 Apr 2014 | 5467 vizualizari

 

Merge f bine cu diferite fripturi...vil recomand sal incercati.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 6 linguri mustar dulce,
  • 1 lingurita sare,
  • 7-8 linguri de smintina,
  • 1 pachetel de piper,
  • jumatate de legatura patrunjel verde,
  • 2-3 linguri de ulei,
  • 1 castravete {optional}.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru diferite Fripturi:

Fierbem ouale.


Separam galbenusul de albus, zdrobim galbenusurile cu o furculita foarte marunt, adaugam sarea si uleiul si le omogenizam bine.


Apoi adaugam mustarul, albusul de la oua tocat foarte marunt, smantina, piperul si le amestecam foarte bine pina se formeaza un sos fluid iar la sfirsit adaugam patrunjelul tocat si {castravetele}-optional.

 

TIPS-URI

1

Puteti pune in sos si castravete curatat de coaja si dat pe razatoarea mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru diferite Fripturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

Rocsi 1

20.04.2014, 21:08

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 21:47

Daaaa...Multumesc Bunica

Panacris 1

22.04.2014, 08:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos cu ton