Sos tomat cu usturoi

de Ina in Pt. peste, 7 Iul 2011 | 4972 vizualizari

 

Preferatul meu , langa o bucata de peste prajit.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii decojite ( pot fi si din sos tomat )
  • un ardei gras
  • o capatana de usturoi
  • o mana de patrunjel verde
  • sare ( sau delikat )
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tomat cu usturoi:

Se curata usturoiul si se piseaza, apoi punem toate ingredientele la robot (sau le tocam marunt ) si amestecam .


Servim alaturi de peste , ca atare sau dupa ce dam totul in 2-3 clocote.


Optional se poate stoarce si o lamaie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tomat cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

marcela1979 1

08.07.2011, 09:11

gustos e

divainbucatarie 1

08.07.2011, 11:12

si mama mea face la fel...

Ina 1

08.07.2011, 21:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu usturoi si coniac