Sos tomat cu usturoi

de Ina in Pt. peste, 7 Iul 2011 | 7437 vizualizari

 

Preferatul meu , langa o bucata de peste prajit.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii decojite ( pot fi si din sos tomat )
  • un ardei gras
  • o capatana de usturoi
  • o mana de patrunjel verde
  • sare ( sau delikat )
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tomat cu usturoi:

   Se curata usturoiul si se piseaza, apoi punem toate ingredientele la robot  (sau le tocam marunt ) si amestecam . 

   Servim alaturi de peste , ca atare sau dupa ce dam totul in 2-3 clocote.

   Optional se poate stoarce si o lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tomat cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat