Sos tzatziki

de simona72 in Sosuri, 10 Iul 2013 | 5066 vizualizari

 

Ne pregateam de vizionarea unui film, aveam nachos, dar n-aveam sos...asa ca am pregatit repede un sos de iaurt pt aceste chipsuri de porumb...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr iaurt grecesc
  • 1 castravete
  • sare
  • piper alb
  • zeama de la 1/2 limeta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel tocat fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tzatziki:

Castravetele se spala, se curata de coaja, se taie in sferturi si se taie partea cu seminte. Se taie cubulete mici, se amesteca cu iaurtul, sare, piper dupa gust, zeama de limeta, 2 linguri ulei de masline, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt. Se amesteca toate ingredientele si se serveste sosul dupa pofta si preferinte. Noi il folosim des cu diferite preparate din carne si peste.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

castravetele poate fi inlocuit cu castravete murat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

17.07.2013, 09:28

Gabitsa 1

27.01.2014, 14:45

am facut si eu acum , numai ca eu nu am pus 2 catei de usturoi deoarece nu imi place usturoiul in exces . dar a dat aroma si asa . superba reteta

simona72 1

27.01.2014, 15:20

Gabitsa, ma bucur ca ti-a placut reteta!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Unt aromatizat cu leurda