Sote de ciuperci

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2013 | 3867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie ciuperci
  • o ceapa mica
  • jumatate legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • vegetata
  • 50 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de ciuperci:

Ciupercile se scurg de apa si se pun la calit in uleiul incins.

Ceapa se curata si se taie julie apoi se pune peste ciuperci.

Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste ciuperci.

Se asezoneaza cu sare piper si se lasa circa 15 minte la foc mic .

Cand este gata se presara o ploaie  de patrunjel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie