Pulpa de porc cu sote de legume

de katty in Porc, 10 Feb 2015 | 2004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 200 gr brocoli congelat
  • 150 gr fasole verde
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • sare
  • piper
  • 5 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • orez ptr garnitura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sote de legume:

Se spala carnea ,se taie cuburi si se pune la marinat cu sosul de soia, 2 linguri ulei ,sare si piper pentru cateva ore.Se scoate carnea si se rumeneste usor pe toate partile in putin ulei bine incins ,apoi se scoate pe o farfurie si se pun la calit legumele taiate (morcovii se taie rondele ,ardeiul gras fasii ,iar ceapa solzisori ).Cand s-au inmuiat,se adauga din nou carnea ,cateva linguri de apa calda,sosul de rosii ,sare si piper.Se lasa sa fiarba cateva minute ,pana scade zeama si legumele sunt bine patrunse.Separat ,se fierbe orez in apa cu sare si o lingura ulei.Se serveste carnea cu legumele pe pat de orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sote de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

10.02.2015, 09:48

Andra_Constantinescu 1

10.02.2015, 13:33

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:02

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la tava