Spadellata cu maruntaie

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2014 | 623 vizualizari

 

Acest preparat l-am preluat dintr-o emisiune de peripluri culinare ale lui Jeff Corwin in Italia . . M-a atras folosirea ierburilor aromatice .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de porc sau vitel : Inima , rinichi , plamani .
  • 100 ml ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 1 buc praz
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 1 crenguta salvie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spadellata cu maruntaie :

  1. Organele se curata de zgarciuri . Rinichii se taie in doua si se curata in interior de partile albicioase si pielite.
  2.   Maruntaiele se tin in apa rece  pentru ca sa iasa sangele din ele [ eu le tin macar 2 ore si din cand in cand schimb apa ].
  3. Se arunca apa si se taie bucati .
  4. Ceapa si prazul se curata ,se toaca marunt si se pun la calit .
  5. Adugati si maruntaiele , cand incep sa-si schimbe culoarea, turnati 1 pahar de apa si fierbeti sub capac la foc mic .
  6. Puneti si ierburile aromate .Sarati .
  7. Preparatul se fierbe repede , adugati din cand in cand cate putina apa .Va fi gata in momentul in care veti observa ca s-a format un sos mai consistent .
  8. Serviti cu mult patrunjel verde .
 

RETETA IN IMAGINI

Spadellata cu maruntaie -0
Spadellata cu maruntaie -1
Spadellata cu maruntaie -2
Spadellata cu maruntaie -3
Spadellata cu maruntaie -4
Spadellata cu maruntaie -5
Spadellata cu maruntaie -6
Spadellata cu maruntaie -7
Spadellata cu maruntaie -8
Spadellata cu maruntaie -9

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

22.11.2014, 18:51

mihaelar63

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:49

Motan si Dante , ma bucur ca va place

mihaelar63

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:50

Maruntaiele nu sunt agreeate de toata lumea , eu am preparat pentrusotul care le-a laudat mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!