Spadellata cu maruntaie

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2014 | 782 vizualizari

 

Acest preparat l-am preluat dintr-o emisiune de peripluri culinare ale lui Jeff Corwin in Italia . . M-a atras folosirea ierburilor aromatice .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de porc sau vitel : Inima , rinichi , plamani .
  • 100 ml ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 1 buc praz
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 1 crenguta salvie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spadellata cu maruntaie :


  1. Organele se curata de zgarciuri . Rinichii se taie in doua si se curata in interior de partile albicioase si pielite.

  2. Maruntaiele se tin in apa rece pentru ca sa iasa sangele din ele [ eu le tin macar 2 ore si din cand in cand schimb apa ].

  3. Se arunca apa si se taie bucati .

  4. Ceapa si prazul se curata ,se toaca marunt si se pun la calit .

  5. Adugati si maruntaiele , cand incep sa-si schimbe culoarea, turnati 1 pahar de apa si fierbeti sub capac la foc mic .

  6. Puneti si ierburile aromate .Sarati .

  7. Preparatul se fierbe repede , adugati din cand in cand cate putina apa .Va fi gata in momentul in care veti observa ca s-a format un sos mai consistent .

  8. Serviti cu mult patrunjel verde .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spadellata cu maruntaie " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

22.11.2014, 18:51

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:49

Motan si Dante , ma bucur ca va place

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:50

Maruntaiele nu sunt agreeate de toata lumea , eu am preparat pentru sotul care le-a laudat mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
fasole cu carnati2