Spagetti Neapolitana

de Lily_Musat in Spaghete, 5 Iun 2009 | 5104 vizualizari

 

Un deliciu culinar...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de 500 gr spaghete
  • 1/2 ceapa
  • 2 lingurite de usturoi granulat
  • 1 conserva de suc de rosii la 340 gr
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 200 g sunculita de casa
  • 2 lingurite de sare
  • 200 ml zeama in care au fiert spaghetele
  • 200 gr cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spagetti Neapolitana:

Intr-o tigaie punem putina apa cu ulei sa se inabuse pana ceapa devine translucida.Adaugam sucul de rosii peste ceapa si pasta de tomate. Lasam la foc mic sa fiarba putin amestecand din cand in cand.

Spaghetele le punem in apa care clocoteste cu putina sare si ulei. Le lasam sa fiarba cca 10 minute.  Scoatem spaghetele si le scurgem bine. Le astupam sa stea fierbinti.

Intre timp intr-o tigaie punem sunculita de casa sa se rumeneasca putin. Amestecam sunculita de casa cu rosiile si lasam putin sa se amestece gusturile. Din oala cu spaghete luam cca 200 ml zeama si punem peste rosii si sunculita. Lasam sa dea in clocot. Adaugam usturoiul granulat.  Adaugam sarea.  Spaghetele le amestecm cu sosul.

Peste spaghetele fierbinti punem cascavalul razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spagetti Neapolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

05.06.2009, 10:49

Lily_Musat 1

05.06.2009, 10:59

cococo 1

19.09.2010, 02:20

IN CE RESTAURANT LA NAPOLI AI MANCAT TU ASA CEVA
, O SA CAUT SI EU ACEST RESTAURANT

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu rosii si busuioc