Spagetti Neapolitana

de Lily_Musat in Spaghete, 5 Iun 2009 | 5189 vizualizari

 

Un deliciu culinar...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de 500 gr spaghete
  • 1/2 ceapa
  • 2 lingurite de usturoi granulat
  • 1 conserva de suc de rosii la 340 gr
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 200 g sunculita de casa
  • 2 lingurite de sare
  • 200 ml zeama in care au fiert spaghetele
  • 200 gr cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spagetti Neapolitana:

Intr-o tigaie punem putina apa cu ulei sa se inabuse pana ceapa devine translucida.Adaugam sucul de rosii peste ceapa si pasta de tomate. Lasam la foc mic sa fiarba putin amestecand din cand in cand.

Spaghetele le punem in apa care clocoteste cu putina sare si ulei. Le lasam sa fiarba cca 10 minute.  Scoatem spaghetele si le scurgem bine. Le astupam sa stea fierbinti.

Intre timp intr-o tigaie punem sunculita de casa sa se rumeneasca putin. Amestecam sunculita de casa cu rosiile si lasam putin sa se amestece gusturile. Din oala cu spaghete luam cca 200 ml zeama si punem peste rosii si sunculita. Lasam sa dea in clocot. Adaugam usturoiul granulat.  Adaugam sarea.  Spaghetele le amestecm cu sosul.

Peste spaghetele fierbinti punem cascavalul razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spagetti Neapolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

05.06.2009, 10:49

Lily_Musat 1

05.06.2009, 10:59

cococo 1

19.09.2010, 02:20

IN CE RESTAURANT LA NAPOLI AI MANCAT TU ASA CEVA
, O SA CAUT SI EU ACEST RESTAURANT

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu vinete si dovlecel