Spaghete Carbonara - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Spaghete, 1 Noi 2013 | 9658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghete
  • 150 g bacon
  • 200 ml smantana
  • usturoi dupa gust
  • 550 ml apa plata
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 2-3 ingurite cu ulei de masline
  • sare si fulgi de chili dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Carbonara - Philips Multicooker:

Tocam ceapa marunt, pisam cateii de usturoi si impreuna cu baconul le punem la calit (in vasul interior al multicooker-ului) impreuna cu uleiul de masline.

Alegem din MENU functia FRY si setam din COOKING TIME, timpul pentru 10 minute. Il punem in functiune din butonul START. Amestecam din cand in cand.

La terminarea programului FRY, adaugam in vas pastele rupte (in jumatate) si restul ingredientelor, inchidem capacul, selectam functia STEW si il pornim din nou. La finalizarea programului se va trece automat pe KEEP WARM. Le servim calde cu patrunjel proaspat tocat.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pastele au culoarea galbuie pentru ca am folosit delikat

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Carbonara - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu zacusca si ton, la multicooker