Ceapa se curata si se taie marunt . Ardeiul se taie cubulete. Carnatul se curata de pielita si se taie rondele apoi in jumatate . Ciupercile se taie fasii . Intr-o oala cu apa clocotita si multa sare ( cam o lingura ) se pun spaghetele si se fierb conform timpului acordat pe ambalaj. Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si ceapa si se lasa 1 min . Peste se adauga ardeiul si ciupercile, se lasa 1-2 min apoi se pun si bucatile de carnat.
Se pune sucul de rosii,condimentele ( cantitate dupa gust) , se asezoneaza si se lasa la foc mic. Cand spaghetele sunt al dente , se iau din oala si se pun peste sos. Se amesteca bine totul si se mai lasa 2-3 min. Se servesc cu parmezan ras deasupra. Pofta buna !
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro