Paste cu chiftele din cârnați

de Pur_si_simplu_papa_bun in Spaghete, 30 Iun 2011 | 4040 vizualizari

 

În congelator meu așteptau cuminți niște cârnați proaspeți făcuți de sora mea și pe care i-am păstrat pentru o rețetă care mi-a făcut cu ochiul cam de multișor.

 

INGREDIENTE

  • • cârnați proaspeți
  • • o ceapă albă
  • • o conservă de roșii
  • • usturoi
  • • busuioc proaspăt
  • • o linguriță de zahăr
  • • ulei de măsline
  • • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftele din cârnați:

Ceapa, usturoiul și busuiocul le-am tocat, apoi am scos carnea din membrană puțin câte puțin și din ea am format chiftelele. Nu e nevoie să adăugăți nimic în carne, fiind deja condimentată.

Am încins într-o oală uleiul, am călit chiftele pe toate părțile până s-au rumenit frumos, am adăugat legumele și puțin busuioc tocat, apoi am turnat roșiile din conservă și le-am lăsat să fiarbă la foc mic cam o jumătate de oră (pe gustate). La final am adăugat restul de busuioc tocat, lingurița de zahăr și am sărat și piperat sosul.

Pastele le-am fiert și le-am amestecat cu sosul. Au fost delicioase!!

Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftele din cârnați" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza si nuci