Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptor

de Anett in Spaghete, 1 Oct 2017 | 2297 vizualizari

 

Spaghete fabuloase si sanatoase!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr sfecla
  • 5 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 100 gr nuca
  • 300 gr spaghete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptor:

In primul rand, trebuie sa spalam sfecla, cu o furcutlita facem cateva gauri si le asezam pe o tava.


Fara a se curata cateii de usturoi, ii asezam pe o bucatica de folie de aluminiu, turnam putin ulei de maslina pe deasupra, presarim cu sare si inchidem.


In primul rand, introducem in cuptor sfecla pentru 30-40 de minute, apoi introducem usturoiul si mai lasam in jur de 10 minute. Trebuie sa avem grija ca sa nu se arda usturoiul.


Cand sfecla este coapta, scoatem din cuptor si lasam sa raceasca. Curatam, taiem in bucatele mai mari, curatam usturoiul si introducem la sfecla.


Intre timp, fierbem pastele in apa clocotita, luam 4 linguri din apa in care s-au fiert pastele si turnam peste sfecla.


Cu un blender, omogenizam sfecla pana obtinem o crema, adaugam condimentele. Turnam crema peste pastele strecurate si amestecam bine.


Servim cu nuca prajita si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

02.10.2017, 22:53

oanapl 1

05.10.2017, 17:16

Ce culoare frumoasă! Cred că au fost delicioase!

navidad_2017 1

26.11.2017, 20:04

De cand v-am citit reteta, facem obligatoriu aceste paste, de fiecare data cand avem sfecla coapta la indemana; sunt chiar "fabuloase" si asa simple, dar si cu parmezan ras, branza de capra sfaramata, sau ou-ochi deasupra.... Chiar si reci, raman suculente si delicioase. Multumim ptr. reteta, e "unica"!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete bolognese