Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptor

de Anett in Spaghete, 1 Oct 2017 | 1584 vizualizari

 

Spaghete fabuloase si sanatoase!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr sfecla
  • 5 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 100 gr nuca
  • 300 gr spaghete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptor:

In primul rand, trebuie sa spalam sfecla, cu o furcutlita facem cateva gauri si le asezam pe o tava.


Fara a se curata cateii de usturoi, ii asezam pe o bucatica de folie de aluminiu, turnam putin ulei de maslina pe deasupra, presarim cu sare si inchidem.


In primul rand, introducem in cuptor sfecla pentru 30-40 de minute, apoi introducem usturoiul si mai lasam in jur de 10 minute. Trebuie sa avem grija ca sa nu se arda usturoiul.


Cand sfecla este coapta, scoatem din cuptor si lasam sa raceasca. Curatam, taiem in bucatele mai mari, curatam usturoiul si introducem la sfecla.


Intre timp, fierbem pastele in apa clocotita, luam 4 linguri din apa in care s-au fiert pastele si turnam peste sfecla.


Cu un blender, omogenizam sfecla pana obtinem o crema, adaugam condimentele. Turnam crema peste pastele strecurate si amestecam bine.


Servim cu nuca prajita si patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

02.10.2017, 22:53

oanapl 1

05.10.2017, 17:16

Ce culoare frumoasă! Cred că au fost delicioase!

navidad_2017 1

26.11.2017, 20:04

De cand v-am citit reteta, facem obligatoriu aceste paste, de fiecare data cand avem sfecla coapta la indemana; sunt chiar "fabuloase" si asa simple, dar si cu parmezan ras, branza de capra sfaramata, sau ou-ochi deasupra.... Chiar si reci, raman suculente si delicioase. Multumim ptr. reteta, e "unica"!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sturion pe placa de sare

ieri la 21:15

Gustarea de la ora 10

ieri la 20:26

Mini pizza

ieri la 20:13

Iaurt, cereale și fructe

ieri la 20:11

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui si legume