Spaghete cu lard si parmigiano reggiano(parmezan)

de Ligia Bxl in Spaghete, 8 Dec 2010 | 3090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spaghete
  • condimente ptr spaghete(oregano,usturoi uscat,paprica etc)
  • 2 fire de ceapa verde
  • parmezan
  • oregano ptr ornat
  • piper
  • sare
  • lard afumat
  • un borcan de bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu lard si parmigiano reggiano(parmezan):

Se fierb spaghetele in apa cu sare si putin ulei ca sa nu se lipeasca.Dupa ce s-au fiert se strecoara de apa si se trec printr-un jet de apa rece.


Se toaca ceapa si lardul si se pun la calit. Apoi se adauga bulionul,sare piper si condimentele. Dupa ce s-au calit bine se pune acest sos peste paste,la final se adauga parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu lard si parmigiano reggiano(parmezan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

tanyapatap 1

09.12.2010, 16:19

Ligia Bxl 1

09.12.2010, 16:26

scuze lilik am vazut dublu

tanyapatap 1

31.12.2010, 22:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton,ceapa verde si smantana