Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon

de laylalala in Spaghete, 27 Mai 2010 | 1565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 400 gr dovleac gata curatat, taiat cubulete
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 2 lingurite tarhon maruntit
  • 200 gr ciuperci, feliate
  • 175 gr spaghetti
  • 3 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon:

Incinge o tigaie mare la foc potrivit.Adauga uleiul de masline apoi adauga dovleacul, usturoiul si tarhonul si caleste-le pana cand dovleacul incepe sa se rumeneasca, aprox.5 minute.Adauga 250 ml apa, acopera tigaia si lasa dovleacul sa fiarba 15 minute pana cand se inmoaie.Adauga ciupercile si caleste-le 5 minute, amestecand des.

Intre timp fierbe pastele comform instructiunilor de pe ambalaj.Scurge pastele si amesteca-le cu compozitia din tigaie adaugand si 100 ml apa in care au fiert pastele.Asezoneaza-le dupa gust, adauga 2 linguri parmezan, amesteca si serveste spaghetele cu parmezanul ramas.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon-0
Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon-1
Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon-2
Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon-3

COMENTARII (1)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 09:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!