Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Imi place mult mancarea asiatica si uneori imi place sa ma joc cu ingredientele chinezesti dar in stilul meu :)-pe gustul nostru
- Ciupercile chinezesti le-am cumparat uscate-le-am pus la inmuiat cca jumate de ora si le-am dat sa clocoteasca 5 minute in apa cu sare.
- Am taiat pieptul de pui in fasii mici -l-am condimentat cu ulei de masline, sare, piper, seminte de susan, ghimbir proaspat razuit, curry ,sofran , sos piri piri. AM lasat sa stea asa cam 20 minute sa se intrepatrunda aromele.
- Punem apa sa fiarba pentru spaghete.
-In tigaia adanca am pus ulei de masline si am prajit putin pieptul de pui, amestecand pe toate partile-nu se las amai mult de 5 minute ca s anu iasa prea uscat. Adaugam vinul alb si lasam sa scada apoi turnam putin sos de soia dupa gust. Scoatem carnea din tigaie .
- In aceeasi tigaie tigaie punem ulei de masline si calim ceapa taiata marunt, ardeiul fasii mici, telina si apoi adaugam legumele. Amestecam si saltam tigaia -lasand la foc mediu si apoi tare sa se inmoaie legumele -punem sar,e piper, sos picant la nevoie si sos de soia cand sunt gata. Adaugam apoi ciupercile, carnea si la final spaghetele.
-Amestecam si servim imediat.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult