Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda

de Cris2711 in Spaghete, 2 Mai 2015 | 6638 vizualizari

 

Cand stam mai bine cu timpul preparam noi sosul ,cand nu avem timp suficient apelam la sosurile Barilla.Sunt foarte bune si un borcan de 400 gr. e suficient pentru noi doi.
Apoi mai este nevoie de branza rasa Gouda si Emmentaler .

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 3 linguri ulei de masline (1 lingura pentru fiertul spaghetelor si doua pentru calit usturoiul cu rosiile tocate)
  • 1 borcan sos Basilico de la Barilla (400 g)
  • 200 g branza rasa Emmentaler
  • 150 g branza rasa Gouda
  • 100 g rosii tocate marunt
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana lichida
  • sare
  • piper mozaic
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda:

Intai se pune apa la fiert ,intr-o oala mijlocie, pentru spaghete.

Cand fierbe se introduc spaghetele in ea si se lasa la fiert dupa instructiunile de pe pachet.

Se fierb la foc mediu, cand sunt gata se strecoara de apa.

Intr-o oala se pune ulei de masline,cam doua linguri si cand s-a incins se adauga usturoiul pisat. Se caleste  dar nu prea mult, altfel primeste un gust amar.

Apoi se adauga rosiile, sosul Basilico, sarea si piperul.

Apoi se adauga un pahar cu apa.

Se lasa sa fiarba la foc mic,pana se formeaza un sos.

Apoi se adauga spaghete peste sos si se adauga smantana.

Se adauga si cele doua tipuri de branza rasa.

Se orneaza cu busuioc.

Se serveste cu o salata verde proaspata .

TIPS-URI

1

In apa in care gatesti Spaghete se pune putin ulei,asa nu se lipesc una de cealalta.

2

Trebuie sa fie "al dente"

3

In salata se pot adauga si rosii.

4

branza se poate pune si jumatate peste Spaghetti iar cealalta jumatate se pune intr- un castronel si se serveste pe masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata