Spaghete de porumb cu spanac si leurda

de adnia in Spaghete, 8 Mai 2013 | 941 vizualizari

 

Aceasta este o mancare extrem de simplu de preparat, satioasa si sanatoasa..unde mai pui ca nici nu are gluten!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -200 gr. spaghete de porumb (fara gluten)
  • -1 legatura leurda
  • -1 legatura maaare de spanac
  • -putin patrunjel proaspat
  • -sare, dupa gust
  • - 1 lingura ulei de masline extravirgin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete de porumb cu spanac si leurda:

Pe cuvant ca reteta asta a batut toate recordurile mele de viteza: a fost gata in exact 8 minute!

Sa va spun cum am facut: in cana de fiert apa am pus 2 l apa (asta e capacitatea ei maxima). Dupa ce aceasta a fiert, am impartit apa in doua vase: intr-unul am adaugat spanacul si leurda si am pus capacul, sa se inabuse frunzele, iar celalalt vas l-am pus pe foc si am pus pastele de porumb, lasandu-le sa fiarba.

Intre timp am preparat sosul verde: am scurs frunzele de apa si le-am pus in robotul de bucatarie, impreuna cu lingura de ulei de masline, patrunjelul proaspat si 1 lingurita sare.

Dupa ce pastele mele au fiert  (oricat le-ati lasa la fiert, pastele de porumb raman al dente...si tare-mi place aspectul acesta!), le-am scurs de apa, le-am amestecat cu sosul de mai sus si am servit.

Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete de porumb cu spanac si leurda" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

adry88

adry88 1

08.05.2013, 22:31

diaconta

diaconta 1

09.05.2013, 09:40

babi5

babi5 1

29.08.2013, 11:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!