Spaghete fara gluten cu legume

de T I M E A in Mancaruri de post, 11 Mar 2016 | 2022 vizualizari

 

O mancare sanatoase cu paste fara gluten, fara lactoza si fara oua si cu multe legume. Buna si pentru cei cu intoleranta la gluten, dar si pentru cei care aleg un mod de viata mai sanatos. In plus este si o mancare de post. 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spaghetti fara gluten de la Schar
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 linguri sos de soia ( nu scria de continut de gluten)
  • 3 linguri ketchup dulce
  • 100 gr porumb dulce
  • un pic de piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • busuioc uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete fara gluten cu legume:

Pastele le punem la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj iar dupa ce s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece.


Intr-un wok incins in care am pus putin ulei de masline, calim morcovii taiati betigase. Adaugam apoi ceapa si cele doua tipuri de ardei taiate felii si le calim amestecand. Adaugam o jumatate de cana de apa si lasam sa fiarba pana se evapora apa timp suficient pentru ca legumele sa se inmoaie putin dar sa ramana usor crocante totusi.


Adaugam sosul de soia si ketchupul si un pic de piper si lasam cateva minute pe foc iar la final adaugam si porumbul dulce si amestecam.


Impreunam pastele cu amestecul de legume si presaram deasupra busuioc uscat.


Servim mancarea cu un pahar de vin alb sau rose.


Sa aveti pofta ca eu cu siguranta am avut :)!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete fara gluten cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

T I M E A 1

12.03.2016, 13:23

multumesc frumos

simona72 1

13.03.2016, 08:30

Super!

Gherca Daniela 1

13.03.2016, 11:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Budinca de tapioca si legume la steamer