Fasole batuta la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Mancaruri de post, 18 Oct 2020 | 1176 vizualizari

 

Stiti voi cu e cand vrei sa pleci "doar putin"si in acelasi timp sa fie si mancarea gata pentru pranz?Hai ca stiti!:)))Nu? Pui totul la Crock-Pot!Asa am procedat eu cu fasolea:))))

 

INGREDIENTE

  • 300 g. fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina pastarnac
  • o bucata mica de telina
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2-3 graunti de usturoi
  • 2-3 fire tarhon
  • 1/2 lingurita chimen pulbere
  • 150 ml. ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta la slow cooker Crock Pot:

Fasolea se alege de seara, se spala si se pune in apa calda.

Dimineata se scurge apa si se pune fasolea in vasul slow cookerului Crock Pot.

Toate radacinoasele curatate, spalate si tocate marunt se pun in vas.

Adauga apa pana la semnul vasului, pune capacul si porneste aparatul, pe functia High.

Lasa la fiert 3 ore.

Cand fasolea este racita, se transfera in blender.

Adauga uleiul si usturoiul si lasa in blender pana devine o pasta fina.

Serveste cu salata de ceapa sau muraturi.

Cum cea mai buna leguma e  porcul am pus langa fasole si cabanos:))))

Sa va fie de folos!

 

 

  

 

 

TIPS-URI

1

Usturoiul nu-l pui la fiert, se pune in blender cand este gata fasolea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

katty 1

19.10.2020, 12:25

Ce bunatate ai facut!

Mitinita 1

19.10.2020, 21:27

La asta ma inscriu si eu!

Rocsi 1

20.10.2020, 20:01

Da, da, imi place si mie!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Gulas de post