Spaghete integrale cu branza de capra si ciuperci

de La Ancuta in Spaghete, 19 Sep 2013 | 1832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete integrale
  • 400 g ciuperci champignon
  • 100 g branza de capra cremoasa de la Delaco
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri smantana
  • sare, piper
  • nucsoara
  • 3 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete integrale cu branza de capra si ciuperci:

Spaghetele le fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le scurgem si le trecem prin jet de apa rece.


Intr-o tigaie incingem 2 linguri ulei de masline si adaugam usturoiul taiat feliute. Avem grija sa nu se arda apoi adaugam ciupercile taiate felii. Adaugam sare si lasam sa fiarba pana cand se evapora tot sucul lasat de ciuperci.


Intr-un castron amestecam branza de capra cu smantana si laptele apoi le adaugam peste ciuperci.

Adaugam nucsoara si potrivim de sare si piper. Mai lasam sa dea cateva clocote apoi dam deoparte.


Amestecam spaghetele cu sosul si le servim calde cu parmezan ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete integrale cu branza de capra si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mena29 1

20.09.2013, 09:07

Timea)))lasa ca mananc eu si portia ta ca doar prietenul la nevoie se cunoaste Ancuto,mie imi plac da' ieri cand am fost la tine nu mi-ai dat

La Ancuta 1

20.09.2013, 10:38

Mena, da ce vroiai si mancare? Nu a ajuns ca am stat de povesti? )

La Ancuta 1

20.09.2013, 10:38

Timea, tu primesti spaghete goale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne de porc