Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi

de mirela0911 in Spaghete, 3 Mai 2015 | 2242 vizualizari

 

Un pranz delicios si satios!

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghetti
  • 200 g sunca
  • 4 fire ceapa verde
  • 200 g ciuperci champignon
  • frunze de patrunjel
  • 200 g smantana
  • 4 felii de paine
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper macinat
  • rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce se fierb se strecoara.

Se taie feliile de paine in cubulete mici. Sunca se taie in patratele mici si se pun la prajit in putin ulei. Se scot pe o farfurie iar in uleiul ramas in tigaie se pun bucatelele de paine. Se lasa sa se rumeneasca bine. Cans sunt gata se adauga usturoiul curatat si zdrobit. Se ia tigaia de pe foc si se amesteca.

Se curata si se spala ceapa si ciupercile. In uleiul de masline se pune la calit ceapa verde taiata grosier, apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri. Se calesc pentru cateva minute, se asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat, se adauga patrunjelul taiat marunt si smantana. 

Se amesteca bine pastele cu sosul de smantana si bucatelele de sunca. Se pun pastele in farfurie, se adauga crutoanele si rosiile cherry taiate in patru. Se presara deasupra putin patrunjel verde si piper macinat.

Pofta buna! 

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui sunca cu felii de bacon.

2

In loc de spaghete se pot folosi macaroane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

anca_rm 1

04.05.2015, 09:41

super bunn

simona72 1

04.05.2015, 10:26

tareeee buneeee!

mirela0911 1

04.05.2015, 14:30

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata si sos