Spaghete negre

de Panacris in Spaghete, 29 Dec 2012 | 3530 vizualizari

 

Sper ca v-am suprins din nou! ;) Dupa atatea feluri de carne in ultimele zile,a venit randul acestor minunate spaghete cu aroma de sepie, sau mai bine spus cu cerneala de caracatita;) servite cu ulei de masline si parmezan.Ce poate fi mai simplu si savuros!

 

INGREDIENTE

  • spaghete negre 500 g,
  • sare iodata,
  • ulei de masline,
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete negre:

Apa rece se pune la fiert, intr-un vas incapator, cca 3 l. Dupa ce a clocotit apa se pun cca. 2 g sare iodata, si se introduc spagehetele intregi la fiert, atentie nu se rup spaghetele cat ar fi de lungi, lasandu-se la fiert cca. 8 minute. Se strecoara, se trec rapid sub un jet de apa rece, ptr a intrerupe fierberea, apoi se presara putin ulei de masline, ptr a nu se lipi intre ele. Spaghetele se servesc simple cu parmezan ras. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

In oalele de inox, cu fund triplu, se pune sare doar in apa clocotita, altfel in apa rece, ea se va depune pe fundul oalei si poate coroda vasul;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete negre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

oO_ acnA _Oo 1

30.12.2012, 02:26

O nebunie trebuie sa incer si eu reteta asta

Panacris 1

30.12.2012, 08:47

Dia, draga, anul acesta m-am suprins pe mine (scuze de pleonasm!) si am degustat fel de fel de nebunii, iti spun ca din astea nu se moare

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:50

Mmmm.....ce-mi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu bacon si sos de rosii