Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare

de Patty in Spaghete, 11 Aug 2017 | 3485 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/spaghetti-al-nero-di-seppia-e-frutti-di-mare-27976.html
Am inlocuit vinul cu cognac cu ajutorul caruia am flambat crevetii si maslinele le-am inlocuit cu capere.

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghetti negre cu cerneala de sepie
  • 600 g creveti
  • 300 g rosii cherry 
  • 2 catei usturoi intregi
  • 1/2 ardei chilli
  • 1/2 pahar cognac
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper alb
  • 30 g capere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare:

Punem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si gatim usturoiul si chili pana cand acesta devine moale, dar sa nu se coloreze prea tare.

Adaugam crevetii, amestecam si ii gatim bine. Stoarcem peste continut sucul de lamaie adaugam si rosiile cherry, apoi, inainte de a lua tigaia de pe foc, turnam paharul de cognac si flambam. Scurgem spaghetele si le amestecam cu crevetii si rosile cherry.

Adaugam la final ultima lingura de ulei pentru a oferi un aspect lucios, apoi punem caperele si patrunjelul tocat.

Se decoreaza cu felii de lamaie si busuioc deasupra si se servesc alaturi de un pahar de vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui si legume