Spaghetti alla carbonara

de brunetica in Spaghete, 31 Oct 2011 | 5914 vizualizari

 

O reteta simpla si foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 400 g. spaghete ,
  • 200 g. slaninuta ,
  • 50 g. parmezan ,
  • o lingurita de ulei de masline ,
  • 4 galbenusuri  ,
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti alla carbonara:

Taiati slaninuta in patratele  si puneti-o la prajit impreuna cu uleiul de masline la foc mediu ( nu prajiti tare slaninuta). Dupa ce s-a prajit dati-o de pe foc si tineti-o calda.

Puneti spaghetele la fiert in apa sarata cu un pic de ulei .

Bateti galbenusurile intr-un castronel cu jumatate din parmezan si piper negru. Cand spaghetele sant fierte, scurgeti spaghetele de apa  si adaugati-le in tigaie langa slaninuta. Lasati-le la foc mediu si amestecati-le bine pentru a se aroma. Dati de pe foc si adaugati galbenusurile batute , amestecati bine si rapid si asezati-le in farfurii . Presarati parmezan .

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti alla carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de Pancakes cu Cacao cu Sos de Ciocolata si Fructe

ieri la 17:49

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

pe 20.05 la 23:04

Supa gulas - Reteta ungureasca de supa savuroasa

pe 20.05 la 17:30

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de nuci