Paste cu pui, ciuperci si smantana

de RuxyRux in Spaghete, 30 Iul 2011 | 9741 vizualizari

 

Foaaaaaaaaarte bune...asta a fost reactia baietelului meu.......

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie si jumatate de paste( eu am pus taglierini)
  • 400 gr smantana
  • 2 cutii de ciuperci feliate( o cutie are 156 gr)
  • 2 piepti de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1  legatura marar
  • 1 ardei mic capia rosu
  • 3 linguri ulei ( palmier)
  • sare dupa gust
  • piper
  • parmezan ras( 3 gramajoare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui, ciuperci si smantana:

Tocam carnea impreuna cu ceapa si mararul, apoi si morcovul.


Incingem uleiul in tigaie adaugam compozitia de carne si cateva linguri de apa. Amestecam din cand in cand si nu lasam sa se prajeasca cand apa mai scade mai adaugam putina.


Dupa aproximativ zece minute, adaugam mai multa apa, cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba.


Cand a fiert cam la jumatate adaugam ciupercile si ardeiul taiat fasiute.


Dupa 15 minute punem si smantana si lasam la foc foarte mic pana pregatim pastele.


Fierbem pastele( 4 min) si le scurgem( eu le dau mereu sub un jet rapid de apa).


Le amestecam in cratita cu sosul de carne.


Asezam in tava de Jena si radem parmezan.


Dam pentru 30 de minute la cuptorul incins maxim.


Servim cu pofta...uffff....aveti grija sunt fierbinti...


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui, ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

ela 1

13.11.2013, 21:10

ela 1

13.11.2013, 21:10

trebuie sa fac neaparat mancarea asta,sigur o sa imi placa

RuxyRux 1

13.11.2013, 22:15

Eluca scumpa...ai voie paste?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de smantana si kaizer