Paste cu pui, ciuperci si smantana

de RuxyRux in Spaghete, 30 Iul 2011 | 9682 vizualizari

 

Foaaaaaaaaarte bune...asta a fost reactia baietelului meu.......

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie si jumatate de paste( eu am pus taglierini)
  • 400 gr smantana
  • 2 cutii de ciuperci feliate( o cutie are 156 gr)
  • 2 piepti de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1  legatura marar
  • 1 ardei mic capia rosu
  • 3 linguri ulei ( palmier)
  • sare dupa gust
  • piper
  • parmezan ras( 3 gramajoare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui, ciuperci si smantana:

Tocam carnea impreuna cu ceapa si mararul, apoi si morcovul.


Incingem uleiul in tigaie adaugam compozitia de carne si cateva linguri de apa. Amestecam din cand in cand si nu lasam sa se prajeasca cand apa mai scade mai adaugam putina.


Dupa aproximativ zece minute, adaugam mai multa apa, cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba.


Cand a fiert cam la jumatate adaugam ciupercile si ardeiul taiat fasiute.


Dupa 15 minute punem si smantana si lasam la foc foarte mic pana pregatim pastele.


Fierbem pastele( 4 min) si le scurgem( eu le dau mereu sub un jet rapid de apa).


Le amestecam in cratita cu sosul de carne.


Asezam in tava de Jena si radem parmezan.


Dam pentru 30 de minute la cuptorul incins maxim.


Servim cu pofta...uffff....aveti grija sunt fierbinti...


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui, ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

ela 1

13.11.2013, 21:10

ela 1

13.11.2013, 21:10

trebuie sa fac neaparat mancarea asta,sigur o sa imi placa

RuxyRux 1

13.11.2013, 22:15

Eluca scumpa...ai voie paste?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu salam