Spaghetti alla Putanesca

de Mitinita in Spaghete, 22 Sep 2014 | 8550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghetti
  • un borcan de sos pentru paste
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr masline negre
  • busuioc proaspat
  • patrunjel
  • sare si piper negru proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti alla Putanesca:

Intr-o oala,punem apa la fiert si adaugam si sare.

Adaugam spaghetele si lasam sa fiarba al dente,dupa instructiunile de pe pachet.Punem intr-o strecuratoare si lasam sa se scurga.

Intre timp,infierbantam o tigaie,adaugam 2 linguri de ulei si punem usturoiul taiat bucati sau marunt. Nu-l lasam sa se arda,caci gustul va fi amarui. Adaugam continutul borcanului de sos de paste si amestecam.

Punem si maslinele fara sambure. Adaugam spaghetele,amestecam cat sa se incorporeze sosul peste tot. Luam deoparte si presaram busuiocul si patrunjelul taiat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti alla Putanesca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla puttanesca