Paste cu ciuperci, ardei si dovlecel

de epurasha2bb in Spaghete, 28 Iul 2010 | 7151 vizualizari

 

imi plac mie mult

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet spaghetti
  • 1 ardei rosu capia
  • 1/2 dovlecel
  • 4 graunti de usturoi
  • 6 ciupercute champignion
  • 1 varf de lingurita de unt
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 4 rosioare
  • 2 linguri sos soia subtire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci, ardei si dovlecel:

SE fierb spaghttele in apa cu sare acoperite la foc mic 10 minute.S scrug apoi sub un jet scurt de apa rece.Se rastoaran intr-un castron si se picura ulei de masline in care am zdrobit anterior un graunte de uturoi cu lama unui cutit lat.

In timpul cat au fiert spaghettele noi am curatat ardeiul d eseminte si cotor si l-am taiat fasii lungi si subtirele.L afel ciupercile lamele si grauntii de usturoi taiati feliute.Se calesc impreuna in putin unt topit amestecat cu 1 lingura d eulei de masline.Seda un praf de sare si piper,se adauga si feliute subtiri d edovlecel taiat precum cartofii pai si se calesc impreuna.Se adauga rosioarele fara coaja si tocate feliute si apoi la final sosul de soia.

Se servesc spaghetele amestecate cu ciupercile si restul de sos.

E tare gustoasa combinatia.Este un dulce picant.

TIPS-URI

1

in momentul servirii(calde) puteti razui putin cascval deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, ardei si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Ina 1

28.07.2010, 17:36

nu-l gasesc

epurasha2bb 1

28.07.2010, 17:57

cred ca m-am grabit eu sa-l anunt, probabil e bucatarasul Suprem ocupat si nu l-a aprobat!

nadina73 1

28.07.2010, 19:16

te cred ma iti plac mult mariana doar sant cu ciuperci si mie la fel super foarte bunevreu o portie de la tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bucatini cu sos de rosii si parmezan