Spaghetti Carbonara

de Anamaria7 in Spaghete, 2 Sep 2011 | 9289 vizualizari

 

Dupa 2 zile de pedalat cate 8 ore prin munti si vai spre Sarmizegetusa, e loc si de o portie de carbonara, fara frica! :)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spaghetti
  • 200 gr smantana
  • 250 gr cascaval
  • 2 oua mari
  • 300 gr salam/sunca/kaizer
  • sare, piper
  • 1 lg ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Carbonara:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare si o lingura de ulei, apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece.



Pentru umplutura, salamul taiat cubulete se prajeste in uleiul incins, se scurge si se lasa putin la racit. Smantana, ouale si cascavalul ras se amesteca bine apoi cu salamul prajit si se condimenteaza cu sare si piper. Cand pastele sunt gata, inca fierbinti, se rastoarna in umplutura si se amesteca repede. Oul se va frige de la caldura spaghetelor si astfel umplutura le imbraca :D


Pozele lasa de dorit, ne era prea foameeee ca sa mai avem rabdareeee :))


Dar va asigur ca e:


Rapid si INCREDIBIL de gustos!

TIPS-URI

1

Se servesc presarate cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

horia 1

04.09.2011, 17:16

arata superb.mi-ai facut pofta si mi-ai amintit de italia.

Anamaria7 1

05.09.2011, 19:47

Horia, multumesc! Italia ma incanta cand vine vorba de pizza, paste si aluaturi in general

RuxyRux 1

05.09.2011, 19:48

Foarte foarte bine arata...si eu vreau sa ajung pe acele plaiuri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara