Spaghete cu vanata coapta, chorizo si rosii uscate la soare

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 24 Apr 2018 | 2632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 30 de grame rosii uscate la soare
  • 1 vanata
  • 1/4 lingurita fulgi de chili
  • 200 grame Chorizo, semi uscat
  • 180 grame spaghete
  • 400 grame rosii in bulion, cuburi
  • 50 ml passata
  • putin zahar
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu vanata coapta, chorizo si rosii uscate la soare:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C. 

Se toaca ceapa, rosiile uscate la soare si patrunjelul, iar usturoiul se piseaza. Vanata se taie cuburi de 1 cm. Chorizo se taie cuburi mici.

Vanata se transfera pe o tava tapetata cu hartie de copt si se stropeste cu ulei, apoi se presara sare si piper. Se amesteca bine. Se lasa la cuptor 15-20 de minute, pe raftul superior, pana devine crocanta pe margini. 

Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie la foc mediu si se adauga ceapa, rosiile uscate la soare si fulgii de chili. Se gateste pana cand ceapa s-a inmuiat, 5 minute. Se adauga usturoiul si chorizo si se continua gatirea timp de inca 2 minute. 

Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare. 

Se adauga rosiile in bulion si passata peste chorizo, impreuna cu zaharul, sare si piper. Se lasa la foc mediu 5-10 minute, pana cand sosul s-a ingrosat, apoi se adauga vanata, pastele si patrunjelul. Se amesteca bine si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu vanata coapta, chorizo si rosii uscate la soare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

dantes 1

25.04.2018, 07:49

mirela0911 1

25.04.2018, 22:34

Cred ca mi-ar placea!

kytz 1

28.04.2018, 10:06

Foarte bune! În loc de vânătă, eu folosesc dovlecei...dar cu siguranță am să încerc și varianta ta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuibusor de pasarele a la Ludmila