Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O mancare perfecta de vara si nu numai. Sosul de pesto are o aroma speciala, iar pieptul de pui pe gratar imbunatateste acest fel de mancare.
Pregatim sosul de pesto. Punem in mixer uleiul de masline,usturoiul,busuiocul si semintele de pin. Mixam pana obtinem o pasta.
Punem apa cu sare la fiert,iar cand incepe sa fiarba,adaugam spaghetele s le fierbem al dente.Le scurgem de apa.
Taiem pieptul de pui in fasii si condimentam. Infierbantam tigaia sau gratarul si punem bucatile de pui. Dupa ce s-au facut pe o parte,intoarcem si pe cealalta si apoi,le punem deoparte pe o farfurie.
Scoatem samburii din masline si taiem rosia in bucatele.
Punem intr-un bol mare spaghetele,adaugam pesto,rosiile si maslinele si amestecam.Condimentam cu sare,piper si fulgi de ardei iute.
Asezam bucatile de pui peste si ornam cu frunze de busuioc.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult