Spaghetti cu sos pesto si fasii de pui pe gratar

de -Miti- in Spaghete, 22 Sep 2014 | 2000 vizualizari

 

O mancare perfecta de vara si nu numai. Sosul de pesto are o aroma speciala, iar pieptul de pui pe gratar imbunatateste acest fel de mancare.

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghetti
  • 250 g piept de pui
  • 1 lingurita amestec grill Kotanyi
  • busuioc proaspat
  • 50 gr seminte de pin
  • 30 ml ulei de masline extra virgin
  • 50 gr masline
  • o rosie
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • fulgi de ardei iute Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos pesto si fasii de pui pe gratar:

Pregatim sosul de pesto. Punem in mixer uleiul de masline,usturoiul,busuiocul si semintele de pin. Mixam pana obtinem o pasta.


Punem apa cu sare la fiert,iar cand incepe sa fiarba,adaugam spaghetele s le fierbem al dente.Le scurgem de apa.


Taiem pieptul de pui in fasii si condimentam. Infierbantam tigaia sau gratarul si punem bucatile de pui. Dupa ce s-au facut pe o parte,intoarcem si pe cealalta si apoi,le punem deoparte pe o farfurie.


Scoatem samburii din masline si taiem rosia in bucatele.


Punem intr-un bol mare spaghetele,adaugam pesto,rosiile si maslinele si amestecam.Condimentam cu sare,piper si fulgi de ardei iute.


Asezam bucatile de pui peste si ornam cu frunze de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos pesto si fasii de pui pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

anca_rm 1

23.09.2014, 09:28

ce bunatate

dantes 1

23.09.2014, 11:05

Gustos!

Andreea Caroline 1

23.09.2014, 20:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Pasta alla Portofino cu prosciutto