Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan

de madi_marin in Spaghete, 7 Iun 2017 | 2206 vizualizari

 

Reţetă simplă de paste delicioase, cu un minunat sos ragu, imbogăţite cu spectaculosul parmezan!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g spaghetti
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 ceşcuţă de vin roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 conservă de pulpă de roşii
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
  • 1 lingură de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan:

Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece.


Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută, se pun pastele la fiert, conform indicaţiilor de pe ambalaj.


Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu chiuri mici.


Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust.


Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.


Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Panacris 1

08.06.2017, 19:40

CameliaR 1

13.06.2017, 11:46

Ce prezentare!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii