Spaghete in sos de sofran

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 1 Iul 2016 | 772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 lingura sofran
  • 3 linguri vin Marsala sau oricare alt vin rosu
  • 2 linguri creme fraiche/smantana
  • 4 linguri Parmezan ras
  • 2 oua mari
  • sare/piper
  • o bucata mica de unt
  • 200 grame spaghete (eu am folosit integrale)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete in sos de sofran:

Intr-o cratita foarte mica se incalzeste vinul si se adauga sofranul. Se aduce la punctul de fierbere, se indeparteaza de pe foc si se lasa la infuzat.


Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj pana sunt al dente.


Se amesteca creme fraiche cu ouale, Parmezanul, sare si piper.


Se scurg pastele, pastrand o parte din apa in care au fiert.


Se adauga 2 linguri din apa in sosul de sofran.


Se adauga spaghetele inapoi in oala in care au fiert, se aseaza inapoi pe aragaz, la foc mic si se amesteca cu untul.


Se adauga sosul de sofran peste spaghete si se amesteca. Apoi, se adauga sosul de smantana, se mai adauga din apa in care au fiert pastele, daca este nevoie pentru a obtine un sos onctuos si se servesc pe farfurii calde, cu Parmezan ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete in sos de sofran" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 21:29

dantes 1

02.07.2016, 09:21

Bune!

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:06

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste negre cu creveti