Pasta alla Portofino cu prosciutto

de mihaelar63 in Paste, 24 Ian 2015 | 1232 vizualizari

 

Saptamana aceasta am fost in mare pofta de paste . Desi nu as fi dorit sa consum atat de des, mereu am dat peste tot doar de retete inedite cu paste .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr tagliatele cu ou
  • 300 gr prosciutto
  • 300 gr fasole verde - optional
  • 3 cartofi fierti
  • 4 linguri pesto cu busuioc
  • 4 linguri smantana
  • fulgi chili
  • sare
  • busuioc verde
  • rosii pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta alla Portofino cu prosciutto:

Pastele se fierb in multa apa cu sare[ respectand timpul de fierbere indicat ],se scurg .


Prosciutto se taie marunt si se caleste in tigaie de teflon . Partile grase vor elibera suficienta grasime astfel eu am renuntat la ulei .


Cartofii fierti se curata , se taie cuburi mai mici si se trag la tigaie impreuna cu prosciutto .


Se adauga pesto , smantana si se amesteca cu tagliatelele .Amestecarea se face cu blandete ca pastele sa arate frumos ,, imbracate '' cu sosul catifelat .


Reteta prevede si fasole verde -fideluta dar eu nu am pus .


Gustati si adugati sare daca este nevoie .


Presarati chili deasupra pentru a da nota picanta .


Serviti tagliatelele cu busuioc verde si rosii .


 

TIPS-URI

1

Noua ne place mult pesto cu busuioc si am adugat suplimentar .

2

Reteta prevede si fasole verde , eu nu am pus . In plus avand disponibil prosciutto mi-am zis ca merge ...:d

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta alla Portofino cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

simona72 1

26.01.2015, 09:30

Nebunie!!

mena29 1

26.01.2015, 20:22

Vai Mihaela,ce departe de mine stai !

mihaelar63 1

26.01.2015, 23:06

Mena daca stai bine la drum in 2 ore si un pic esti la mine .pesto mai am , restul gasim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos pesto si fasii de pui pe gratar