Spanac cu ciuperci si cascaval

de Sidy in Mancaruri de legume, 13 Iun 2012 | 4267 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa. Si cum spanacul este atat de sanatos, puteti incerca o multime de combinatii in functie de pofta.De data aceasta l-am pus intr-un strat subtire de aluat si l-am combinat cu ciuperci si cascaval. Au iesit o.... nebunieeeeeee de arome.

 

INGREDIENTE

  • - pentru aluat
  • 400 g faina alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat
  • - pentru umplutura
  • 500 g spanac
  • 2 fire usturoi nou
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri iaurt (smantana)
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 ciuperci
  • 250 g cas de oaie
  • 150 g cascaval
  • cimbru
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ciuperci si cascaval:

Preparam aluatul in masina de paine sau il framantam cu mana.Il lasam la dospit pina isi dubleaza volumul.Intindem aluatul subtire astfel incat sa acoperim fundul unui vas in care vom prepara spanacul.Inainte de a pune aluatul , ungem vasul cu unt.Si pentru ca vasele Pyroflam sunt ideale pentru aceasta mancare , eu le-am folosit din nou....


Spanacul, usturoiul taiat, , iaurtul, condimentele si ouale le punem intr-un blender sa se faca o pasta fina pe care o vom pune in vas peste aluat.


Spalam ciupercile si le taiem feliute subtiri , apoi le punem peste spanac, adaugam cimbrul apoi radem casul de oaie si cascavalul afumat , deasupra.


Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 40 de minute , apoi marim mfocul la 200 de grade C pina se rumeneste cascavalul de deasupra.


Servim spanacul asa cum este sau cu chiftelute alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Poliana 1

13.06.2012, 22:23

Ce bine arataaaa!!!! Spanacul e cel mai cel!

BuburuzaBubu 1

14.06.2012, 15:26

kukibella 1

14.06.2012, 18:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

17960 puncte

Rocsi

6716 puncte

oanapl

5553 puncte

Constelatialeu

4708 puncte

katty

4274 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Domuri cu cafea, ciocolată și trufă crocantă

de Ancutsa 6

ieri la 23:14

Bilute de cacao cu cirese glasate

de Dea_Dea 6

ieri la 21:46

Ciorba de peste cu dovlecel

pe 27.01 la 16:57

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ceapa, kaiser si cascaval la cuptor