Spanac cu ou

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2010 | 5764 vizualizari

 

eu fac spanacul astfel imi place mai mult

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • o cescuta mica de orez
  • o ceapa
  • ulei si ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou:

Calesc ceapa care a fost taiata solzisori dupa care pun orezul ,il las sa fiarba si cand este aproape gata fiert pun spanacul  care a fost curatat oparit si tocat. Mai lasam 10-15 min sa fiarba amestecand incontinu in el

Se serveste cu ou ochi

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Laly 1

23.06.2010, 14:32

Bun spanacul si foarte sanatos.

nadina73 1

26.06.2010, 16:58

ce sanatos e si bun 5 linfuri sa pot papa mai mult

roxana78 1

14.10.2010, 18:12

f bun,multumim

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac si cartofi