Spanac cu ou posat

de Carmen_Ana in Mancare copii, 19 Mai 2014 | 2541 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Dya : http://www.bucataras.ro/retete/spanac-cu-sos-de-rosii-si-ou-posat-60453.html

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac (congelat)
  • un fir ceapa verde
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • 100 g rosii cuburi ( conserva)
  • 3 linguri ulei
  • un praf boia dulce
  • sare
  • doua oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou posat:

Legumele le-am curatat de coaja /cotor si seminte,apoi le-am spalat bine.


Morcovul l-am ras ,iar ceapa si ardeiul le-am tocat marunt.


Am adaugat legumele in oala,am adaugat uleiul, apoi am apasat butonul MENU,am setat programul FRY timp de 5 min si am apasat START.


In ultimul minut de prajire am stins legumele cu 100 ml apa si rosiile cuburi, iar dupa ce s-a terminat programul am mixat continutul cu ajutorul blenderului vertical.


Sosul din blender si spanacul congelat le-am reintrodus in oala ,am dat gust cu sare si boia dulce,apoi am setat programul STEW si timpul 20 min.


In acest timp am posat pe rand ouale in apa,sare si otet .


Dupa terminarea programului ,am deconectat aparatul si am servit fiecare portie de spanac cu ou posat.

 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou posat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2014, 18:40

Place!

Panacris 1

20.05.2014, 19:30

Pushaa 1

21.05.2014, 11:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de pui