Spanac cu oua

de nico15 in Mancaruri de legume, 25 Mai 2017 | 344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g de spanac
  • 4 oua
  • 1-2 linguri de faina
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • putin ulei 
  • 2 cubulete de unt
  • 50-70 ml de lapte
  • sare
  • piper
  • Décor:
  • cubulete de papaya 
  • felii de ridiche
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua:

Se spala spanacul in mai multe ape, dupa care se pune la fiert, in apa cu sare, maxim 10-15 minute, pana se inmoaie. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin. Scoatem spanacul, il clatim in apa rece si il scurgem bine, dupa care il vom toca cu un tocator de lemn.


Incingem unt si ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul si le lasam sa se soteze la foc mic, dupa care adaugam putina faina si laptele si amestecam sa nu se formeze aglomerari, dupa care adaugam spanacul. Lasam sa scada si sa prinda consistenta dorita. Separat pregatim pentru fiecare portie de spanac, unu / doua oua, dupa preferinta si putem servi.



Aceasta reteta este scrisa special pentru Greenpeace Romania, Deoarece am acceptat provocarea lor privind hrana(mancarea) sanatoasa. Este bine ca sa ne unim eforturile pentru a consuma produse de calitate ecologica si de a consuma responsabil.



Scopul acestei campanii este de a pune în evidență alternativele la sistemul industrial intensiv curent, precum agricultura ecologică, locală, sănătoasă atât pentru consumator, cât și pentru economie. Pentru mai multe detalii puteti accesa urmatoarele link-uri:



www.stiucemananc.org

www.iknowwhogrewit.org



Pofta Buna www.reteteleluisupernico.blogspot.com www.transilvaniahostel.blogspot.com

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

dantes 1

26.05.2017, 13:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu orez