Spanac cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 7 Feb 2014 | 15663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un sfert de piept de pui dezosat
  • 150 gr -200 gr spanac proaspat
  • o ceapa galbena potrivit de mare
  • un morcov mic
  • un ardei gras rosu
  • o bucata de praz
  • 2-3 picaturi de ulei
  • un praf de sare
  • o lingura cu suc de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu piept de pui:

Pieptul de pui il taiem in cubulete mici si il punem la fiert in putina apa (maxim o cescuta) impreuna cu cele 2-3 picaturi de ulei. Acoperim craticioara cu un capac si lasam sa fiarba inabusit pentru 15-20 de minute. Adaugam apoi legumele tocate marunt si le lasam pana se patrund suficient de bine. Daca este nevoie mai adaugam putina apa. Spanacul il taiem in fasii mici si il punem peste carne si legume. Fierbem cam 10 minute, dupa care adaugam foarte putina sare si o lingura cu suc de rosii. Dupa 5 minute, in care a fiert la foc potrivit, oprim focul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Fiind pregatit pentru Bbk, legumele le-am fiert inabusit la un loc cu carnea, evitand prajirea lor.

2

Adaosul de ulei si sare a fost minim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

07.02.2014, 23:16

Dyutza, ce bunatate ai facut aici

laura_n 1

10.02.2014, 18:12

biiig like!

Dya Daniela Andrei 1

11.02.2014, 09:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare cu spanac, orez si oua ochiuri