Spanac cu smantana

de yafa in Mancaruri de legume, 14 Apr 2011 | 10799 vizualizari

 

Rapid si usor

 

INGREDIENTE

  • 1kg de spanac proaspat
  • 1 ceapa potrivita
  • 5-6 catei de usturoi
  • 40g de unt
  • 120ml de smantana lichida
  • sare, piper vegeta(facultativ)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

Spalam spanacul foarte bine, in mai multe ape si frunza cu frunza.

20g de unt le asezam intr-o tigaita si adaugam ceapa taiata marunt, cand este transparenta adaugam spanacul si amestecam , lasam pana cand se scade foarte bine, adaugam 4 catei de usturoi si lasam pe foc pana cand lichidul scos de spanac este evaporat.

Punem deasupra restul de unt si amestecam bine, saram, piperam( putem adauga putina vegeta- de preferinta facuta in casa).
Varsam deasupra smantana si mai lasam cateva clipe pe foc repede amestecand.  Inainte de a servi tocam marunt usturoiul ramas si il punem peste spanac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci pleurotus cu smantana lichida