Spanac cu smantana

de yafa in Mancaruri de legume, 14 Apr 2011 | 9146 vizualizari

 

Rapid si usor

 

INGREDIENTE

  • 1kg de spanac proaspat
  • 1 ceapa potrivita
  • 5-6 catei de usturoi
  • 40g de unt
  • 120ml de smantana lichida
  • sare, piper vegeta(facultativ)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

Spalam spanacul foarte bine, in mai multe ape si frunza cu frunza.


20g de unt le asezam intr-o tigaita si adaugam ceapa taiata marunt, cand este transparenta adaugam spanacul si amestecam , lasam pana cand se scade foarte bine, adaugam 4 catei de usturoi si lasam pe foc pana cand lichidul scos de spanac este evaporat.


Punem deasupra restul de unt si amestecam bine, saram, piperam( putem adauga putina vegeta- de preferinta facuta in casa).

Varsam deasupra smantana si mai lasam cateva clipe pe foc repede amestecand. Inainte de a servi tocam marunt usturoiul ramas si il punem peste spanac.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

26.05.2011, 16:41

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:54

yafa 1

05.06.2011, 12:05

Multumesc Eduard, multumesc Gabita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu branza la cuptor