Spanac cu snitel de pui

de papabundetot in Pui, 14 Aug 2013 | 3569 vizualizari

 

e obicei spanacul eu il asociez cu oua ochi…poate pentru ca asa am vazut de-a lungul anilor in casa mea,insa cateodata as mai schimba cate ceva chiar si la un preparat clasic pe care mi-l amintesc din copilarie si cu care am crescut,cum e spanacul :)

De data aceasta incercarea mea nu a fost neaparat una indrazneata dar…a fost altceva.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • spanac,
  • lapte,
  • sare,
  • faina,
  • usturoi -nu detaliez foarte mult pentru ca mai am in blog reteta de spanac
  • Pentru snitele:
  • 1 piept de pui
  • sare,piper
  • pesmet,
  • 2 oua,
  • faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu snitel de pui:

Am taiat pieptul de pui felii uniforme,l-am batut putin cu ciocanul de carne,cat sa uniformizez bucatile ca ele sa se gateasca la fel,apoi le-am asezonat cu sare si piper si le-am lasat la odihnit cateva minute.Intre timp pana ce carnea s-a mai odihnit,am pregatit in 3 vase diferite faina alba,pesmet si ouale,apoi am incins o tigaie cu ulei si am trecut la treaba.

Fiecare bucata de pui am trecut-o pe rand prin ou,faina,ou si apoi pesmet si am pus-o la prajit.

Dupa ce snitelele au fost gata,le-am servit cu spanac.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu snitel de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac, cu carnati