Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

de Adi in Mancaruri de legume, 4 Mar 2019 | 1141 vizualizari

 

Dintre toate verdeturile primaverii spanacul este preferatul familiei inca de cand erau baietii mici si ii pacaleam ca fac muschi ca Popeye daca mananca.
De data aceasta am folosit spanac congelat, cu toate ca il preferam pe cel proaspat, dar am zis sa mai eliberam congelatorul.
 

 

INGREDIENTE

  • 900 gr spanac congelat
  • 200 gr tortelloni cu prosciutto
  • 1 l apă
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr pasta de rosii
  • 5-6 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • oua ochiuri pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu tortelloni si oua ochiuri:

Se pune uleiul la incins si se calesc in el, ceapa, usturoiul si morcovul, tocate marunt.


Cand toate sunt bine patrunse, se adauga pasta de rosii si se amesteca, apoi se lasa 6-8 minute pe foc pana se formeaza un sos.


Se adauga spanacul direct congelat si se completeaza cu apa fierbinte cat sa fie bine acoperit.


Se lasa sa fiarba aproximativ 15-20 de minute, apoi se adauga tortelloni.


Se mai lasa preparatul pe foc 10-12 minute, timp in care se potriveste gustul cu sare, piper si se adauga cateva frunze de busuioc rupte.


Dupa stingerea focului se adauga patrunjelul verde, tocat marunt.


Spanacul cu tortelloni se serveste cald, cu oua ochiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu tortelloni si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

06.03.2019, 13:58

Spanac am avut si noi zilele trecute. Imi place ca ai combinat cu tortelloni!

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:12

CameliaR 1

07.03.2019, 09:09

Ce prezentare deosebita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de naut cu sos de ceapa
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac