Spanac cu urda si oua

de Irina in Mancaruri de legume, 16 Mai 2013 | 5945 vizualizari

 

Cum va mai ziceam si cu alta ocazie, imi place spanacul mult de tot! De data asta l-am combinat cu nitica urda si i-am trantit niste oua deasupra...

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura spanac
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu urda si oua:

Am spalat bine spanacul si l-am pus la oparit, in apa clocotita, cateva minute. L-am scurs bine si l-am lasat deoparte.

Intr-un vas am pus uleiul la incins si am adaugat ceapa si usturoiul taiate marunt la inabusit.

Am adaugat spanacul, am pus si putin din zeama in care l-am oparit, am adaugat un praf de sare si am acoperit vasul cu un capac. 

Aproape de final am adaugat putina urda sfaramata, am amestecat din nou, am format trei cuiburi in care am spart ouale si am acoperit vasul cu capacul.

Am oprit focul si am lasat ouale sa se faca incet, sub capac. Au format o crusta frumoasa pe exterior, inauntru ramanand usor moi.

A iesit o mancare tare buna si usoara dupa parerea mea, chiar daca a avut si branza si oua.

Nu mai zic si ce repede am executat-o...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu urda si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

17.05.2013, 09:46

Mihaela11_jo 1

17.05.2013, 10:08

Bunnnnnnnnnnnnnnnn

Irina 1

17.05.2013, 15:02

multumesc, dragutilor!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu legume