Spanac cu urda si oua

de Irina in Mancaruri de legume, 16 Mai 2013 | 2896 vizualizari

 

Cum va mai ziceam si cu alta ocazie, imi place spanacul mult de tot! De data asta l-am combinat cu nitica urda si i-am trantit niste oua deasupra...

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura spanac
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu urda si oua:

Am spalat bine spanacul si l-am pus la oparit, in apa clocotita, cateva minute. L-am scurs bine si l-am lasat deoparte.


Intr-un vas am pus uleiul la incins si am adaugat ceapa si usturoiul taiate marunt la inabusit.


Am adaugat spanacul, am pus si putin din zeama in care l-am oparit, am adaugat un praf de sare si am acoperit vasul cu un capac.


Aproape de final am adaugat putina urda sfaramata, am amestecat din nou, am format trei cuiburi in care am spart ouale si am acoperit vasul cu capacul.


Am oprit focul si am lasat ouale sa se faca incet, sub capac. Au format o crusta frumoasa pe exterior, inauntru ramanand usor moi.


A iesit o mancare tare buna si usoara dupa parerea mea, chiar daca a avut si branza si oua.


Nu mai zic si ce repede am executat-o...


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu urda si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

17.05.2013, 09:46

Mihaela11_jo 1

17.05.2013, 10:08

Bunnnnnnnnnnnnnnnn

Irina 1

17.05.2013, 15:02

multumesc, dragutilor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Salata de Boeuf Dukan