Spanac de post cu jumarele din soia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 22 Mar 2015 | 1483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg spanac (congelat am avut eu)
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri amidon alimentar din porumb
  • sare si piper dupa gust
  • zeama le la 1/2 limeta
  • 100 gr. bucatele de soia
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper du gust
  • 2 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac de post cu jumarele din soia:

Punem soia la hidratat cateva minute, apoi la fiert la foc mic in putina apa cu sare. Lasam sa fiarba cca 5 minute, pana se umfla si patrunde usor furculita in bucatelele de soia. Scurgem apa in care a fiert, adaugam 3 linguri de ulei si lasam la prajit la foc potrivit pana se rumeneste dupa preferinta. Asezonam cu sare si piper, apoi oprim focul, stropim cu sos de soia si lasam jumarelele acoperite pana in momentul servirii. Pentru spanac curatam usturoiul, il tocam marunt si il sotam in 3 linguri de ulei, 1-2 minute. Adaugam spanacul (congelat am avut eu), apoi 1 cana cu apa si lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Amidonul se dizolva in 1/2 cana apa, adaugam apoi amestecul obtinut peste spanacul de pe foc, amestecam si lasam la fiert pana se leaga sosul. Stoarcem zeama de la 1/2 limeta, adaugam dupa gust sare si piper si servim sosul cu jumarelele de soia rumenite. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac de post cu jumarele din soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

22.03.2015, 10:07

miki_a 1

22.03.2015, 10:39

o mancare binevenita in post si nu numai!

MOKUSKA 1

26.03.2015, 10:54

bravo, o idee minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de dovlecei cu hribi