Spanac in sos bechamel

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Apr 2011 | 2992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr spanac proaspat
  • 250ml lapte
  • 3 linguri de faina
  • 2-3 linguri de ulei(sa se acopere cratita in care facem spanacul)
  • 8 catei de usturoi(dinti)
  • sare,piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac in sos bechamel:

Frunzele de spanac se spala si se pun la fiert pentru 15-20min(pana cand sunt moi).Se scot pe o strecuratoare sa se scurga de apa apoi le tocam cu un tocator de lemn sau cu cutitul.Punem uleiul intr-o cratita.Usturoiul curatat il taiem feliute sauil zdrobim(depinde cum va e mai usor).Ii rumenim putin in ulei(atentie sa nu se arda!nu asteptati sa si faca o culoare maro..trebuie doar sa si piarda luciul).Luam de pe foc.Scoatem apoi usturoiul.adaugam cele 3 linguri de faina si amestecam sa se omogenizeze cu uleiul.Adaugam putin lapte cat sa se ingroase..cca 50ml si punem pe foc din nou,turnam restul de lapte putin cate putin,ca la budinca ,amestecand mereu.Dupa ce s-a ingrosat punem sare,piper,spanacul si mai lasam sa dea cateva clocote.Se serveste cald cu oua ochiuri sau carne la gratar.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si spanac congelat

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac in sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

LUK 1

14.04.2011, 22:26

ai dreptate kamy

adry88 1

26.05.2011, 16:43

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu spanac