Sparanghel cu carne de curcan si broccoli

de oanapl in Curcan, 12 Iun 2022 | 4254 vizualizari

 

Vă invit să încercați acest preparat deoarece este delicios și se pregătește foarte rapid și ușor.

 

INGREDIENTE

  • 400g piept de curcan
  • o legătură sparanghel
  • 1 buc broccoli
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 2 fire de ceapă verde
  • 5-7 roșii cherry
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare
  • mix de condimente mediteraneene
  • boia de ardei dulce
  • zeamă de lămâie
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel cu carne de curcan si broccoli:

Se spală carnea și se taie cubulețe și se călește în 2 linguri de ulei încins. Se învârte pe toate părțile. Se adaugă boia de ardei și sare, apoi se adaugă o căniță de apă și se lasă să fiarbă până când scade apa și carnea este fiartă complet.

Separat se pune la fiert apă cu sare, iar când clocotește se adaugă sparanghelul spălat în prealabil. Se îndepărtează partea mai tare a tulpinii. Se fierbe timp de 3 minute, apoi se scoate în apă rece (preferabil cu gheață).

Separat se pune la fiert apă cu sare, iar când clocotește se adaugă buchețelele de broccoli spălate în prealabil. Se fierb timp de 3 minute, apoi se scurg bine de apă.

Se scoate carnea pe o farfurie și se călesc, în 2 linguri de ulei încins, roșiile cherry tăiate în 4, ceapa tăiată rondele și ardeiul tăiat felii. Se adaugă broccoli, carnea și sparanghelul tăiat în 3 și se mai lasă pe foc câteva minute.

La final se presară susan și se stropește cu zeamă de lămâie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu carne de curcan si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan