Sarmalute de curcan in foi de vita de vie

de Julie in Curcan, 2 Iun 2010 | 6121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg carne de curcan tocata
  • 2-3 linguri cu untura
  • 2 legaturi ceapa verde tocata
  • ceva orez
  • 2 oua
  • 2-3 linguri cu bulion
  • o legatura marar
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru, busuioc,condiment de sarmale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de curcan in foi de vita de vie:

Se amesteca bine toate ingredientele si se pun condimente dupa gust.



Se umplu foile de vita de vie si se formeaza sarmalute mici.



Se aseaza in oala straturi de sarmale si intre ele se presara cimbru,piper,bulion si cateva linguri cu ulei. Se umple oala cu bors cat sa se acopere sarmalutele si se pun la fiert.



Cand sunt aproape gata ( dupa aprox o ora) se mai dau si la cuptor 15-20 minute sa se rumeneasca frumos!



Se servesc calde cu smantana deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de curcan in foi de vita de vie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Julie 1

02.06.2010, 12:28

Fetele! mutumesc pentru furculite!

nadina73 1

02.06.2010, 12:59

sarmalute cu carne de curcan sant extarordinar de bune super felicitari 5 furculite

Julie 1

03.06.2010, 07:05

multumesc Nadina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne de curcan