Speckroll cu gem de trandafiri

de simplusibun in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2012 | 1194 vizualizari

 

Primavara... este anotimpul meu preferat. O explozie de mirosuri, de culori...
Totul se imbina intr-o perfecta armonie...
De aici mi-a venit si ideea de a concepe aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • speck
  • cascaval de capra maturat
  • gem de trandafiri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Speckroll cu gem de trandafiri:

Taiem in felii foarte subtiri speck-ul si cascavalul de capra.


Punem peste o felie de speck o felie de cascaval si un varf de lingurita de gem de trandafiri.


Rulam si fixam rolul cu o scobitoare.



 

TIPS-URI

1

toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei

2

taiati speck-ul si cascavalul in asa fel incat roll-ul sa poata fi muscat odata

Daca ti-a placut reteta noastra "Speckroll cu gem de trandafiri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

simplusibun 1

04.05.2012, 22:31

Multumec frumos mamaie Elena,

simplusibun 1

04.05.2012, 22:32

multumesc mult Mena,

iri_iri 1

05.05.2012, 15:48

interesanta combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si mezeluri